Крис & Том

Крис и Том е фирма која од 1990 година се занимава со увоз и дистрибуција на авто делови за патнички и моторни возила од повеќе светски брендови.

Долгогодишното искуство резултира со внимателен избор на најреномираните производители на авто делови, кои поради својот врвен квалитет се прво вградени кај најголем број европски возила.

Широкиот асортиман на Крис и Том се состои од околу 20 најпознати европски брендови за авто делови меѓу кои се вбројуваат:  Sachs, Lemförder, Ferodo, Goetze, AE, Glyco, Filtron, ContiTech, Metelli, Hepu, Topran, Valeo, Textar, Mannol, Magneti Marelli, Monroe, Gates, Beru, Moog, Champion, Ina…

Следејќи ги потребите на пазарот, Крис и Том постојано настојуваат да го зголемат својот асортиман, притоа не занемарувајќи го квалитетот и обезбедувајќи им на комитентите производи кои се синоним за сигурност и трајност.

Денес, Крис и Том има 32 вработени, кои постојано имаат пристап до најновите технологии и сите технички иновации со цел да обезбедат врвна услуга и да ја оправдаат довербата на нашите партнери низ целата територија на нашата држава.

Новости

  • Нов продажен објект Чаир - Со цел да се доближи до дел од комитентите Крис и Том на 23 Јануари 2019 отвори  подружница во населбата Чаир. ул Џон Кенеди бр.11 На главната… Повеќе
  • Крис и Том EXPO 2018 - На 5 Мај 2018 година во рамки на фирмата се одржа вториот саем за автоделови „Крис и Том EXPO 2018“. На саемот беа претставени 10… Повеќе