Нов продажен објект

Со цел да се доближи до дел од комитентите Крис и Том на 21 Февруари 2018 отвори подружница во населбата Кисела Вода.

Објектот се наоѓа на

map

ул Првомајска бр.20

(Од семафорите кај Цементара кон Пинтија после 300 метри во зградата на Церес од десна страна).

Контакт телефони

phone02/2455 658

phone078 418 279

Uncategorized0 comments