Нов продажен објект

Со цел да се доближи до дел од комитентите Крис и Том на 18 Мај 2016 отвори  подружница во населбата Ѓорче Петров.

Објектот се наоѓа на

mapул Шидска Бр 2

(100 метри после кружниот  ток – спроти Тинех маркетот).

Контакт телефони 

phone02/2030 600

phone076 271 811

Uncategorized0 comments