Продажна Акција Филтрон

Крис и Том во соработка со ФИЛТРОН организираат голема летна акција на филтери во период од 01.05.2014 до 31.07.2014 година – Купи ФИЛТРОН филтери и освои награда…

K&T akcija flaer 1va str gotovK&T-akcija-flaer-2ra-str-gotov2

Uncategorized0 comments