BGA

 
 
 
 
 
 

BGA e дел од компанијата British Gaskets Group. BGA е Британски бренд со повеќе од 80 години постоење на автер-маркет пазарот за авто делови и истовремено водчки снабдувач во Европа. Производите од брендот BGA се со највисок квалитетот и се надгледувани од искусен технички тим на инжињери и менаџери.

BGA

Наша Понуда
  • полу осовини
  • зглоб
  • картери
  • филтер мењач
  • пумпи за серво
  • пк-каиши