Contitech

contitech-logo

ContiTech како најзначаен дел од германската корпорација Continental е водечки произведувач на погонски ремени за прво вградување.

Со производството на ремени со примена на најсовремена технологија и остварувањето на продажба во висина од 3,7 милијарди евра, ContiTech е еден од најпризнатите произведувачи на оригинални делови во автомобилската индустрија.

Во согласност со мотото на компанијата “Оригиналниот квалитет е најдобра замена“, ContiTech е еден од водечките производители на ребрасти и линиски ремени кои се користат во прво вградување. Согласно трендовите на движење во автомобилската индустрија за намалување на потрошувачката на гориво и намалувањето на емисиите на штетните издувни гасови, ContiTech постигна значителни резултати, нудејќи високо технолошки и иновативни решенија.

ContiTech

Наша Понуда
  • сетови за ребрасти
  • ребрасти ремени
  • шајбни за радилица
  • линиски ремени
  • клинести ремени
contitech-pic-1

contitech-pic-2