AE Nüral

aenural-logo

АЕ и Nüral моторните делови нудат широк спектар на производи од клипови, вентили , водилки, брегасти, подигнувачи и каиши.

Nüral  клиповите се произведени во врвни фабрики, дизајнирани да ги задоволат  потребите  на производителите на автомобили за прво вградување, како и на корисниците на пазарот на резервни делови. Nüral  развиле специјално конструирани клипови и материјали кои допринесуваат за висока издржливост, ниска емисија на штетни гасови и намалена потрошувачка на гориво.

 АЕ вентилите ги задоволуваат највисоките стандарди во автомобилската индустрија при што истите се присутни како О.Е.М. кај повеќето европски возила.Понудата на АЕ вентилите се состои од 1600 различни типови од истите.

АЕ ребрастите каиши се карактеризират со висок квалитет и нивните позиции покриваат околу 95% од листата на лесните возила.

AE Nüral

Наша Понуда
  • клипови
  • ребрасти каиши
  • линиски каиши
  • подигнувачи на вентили
  • брегасти осовини
  • вентили
  • водилки
ae-nural.pic-2

ae-pic-2