BERU

 

 

 

 

BERU произведува премиум свеќички кои се во над 50% од новите возила. Компактноста и квалитетот на производите обезбедуваат економичност и долговечност.

BERU е водечки бренд за делови за системот за палење. Покрива 40% од светскиот пазар кај дизел моторите и е еден од четирите главни брендови во Европа кај бензинските мотори.

Сите делови се со врвен квалитет.

BERU

Наша Понуда
  • кабли за свеќички
  • греачи
  • бомбини
  • сензори