Moog

moog-logo

Реномираниот  амерички бренд Moog, преку корпорацијата Federal Mogul во последните години започна да се пробива и да биде се поатрактивен и на европскиот пазар.

Moog е еден од најпосакуванте брендови од страна на професионалните механичари, кога станува збор за резервни делови за предница.

Како глобални лидери и индустриски пионери во деловите за управувачки системи и суспензија, Moog секој производ го тестира ригорозно, согласно највисоките стандарди за кавалитет.

Moog располага со огромен асортиман, кои постојано се проширува со соодветни решенија за речиси секој тип на лесни и комерцијани возила на европскиот пазар.

Moog

Наша Понуда
  • јабучици
  • спони
  • стабилизатори
  • рамења и виљушки
  • лагери за тркала
  • гума-метал делови
moog-pic-1

moog-pic-2