Wagner

wagner-logo

Wagner е лидер во производство и продажба на плочки и дискови за лесни возила на америчкиот пазар.

Wagner деловите за кочионен систем ги обезбедуваат последните иновации во технологиите за кочење и целосна покриеност за лесни  и средни комерцијални возила.

Wagner сопрачките производи продолжуваат да ги поставуваат стандардите во индустријата, преку инжињерска експертиза и посветност, со цел да овозможат супериорни перформански во сопирањето.

Wagner

Наша Понуда
  • диск плочки
  • дискови
wagner-pic-1

wagner-pic-2