Gates

gfx-brand-gates-logo

GATES е основана 1911 година и е водечка светска компанија за производство на преносни ремени. Сите производи на компанијата GATES ги задоволуваат и ги надминуваат потребните стандарди за прво вградување во автомобилите, затоа во автомобилската индустрија името  GATES е синоним за првокласен квалитет кој ги задржува своите карактеристики во различни временски услови.

Компанијата GATES има широк асортиман на производи кои се вградуваат во голем број на автомобили во светот.

Gates

Наша Понуда
  • сетови за ребрасти
  • линиски ремени
  • ребрасти ремени
  • шајбни за радилица
  • термостати

gfx-brand-gates-img-1