Hepu

hepu

Повеќе од 40 години германската фирма IPD на пазарот за авто делови се јавува како лидер во производство и дистрибуција на високо квалитетни водни пумпи за моторни возила под стоковата марка Hepu. Водните пумпи директно делуваат на работата на моторот на секое возило и на неговиот век на траење.

IPD Hepu

Наша Понуда
  • водни пумпи
  • лагерзатегачи
  • ролери
  • Ременици за алтернатор
  • Ременици за радилица
imgRender.aspx