Ina Fag Luk

Иновација во движење

Повеќе од 120 години Schaeffler Групацијата со својот бренд FAG е еден од водечките производители на лагери во автомобилската, машинската и авионската индустрија.

Креативна технологија

Брендот INA на групацијата Schaeffler се залага за развој и производство на лагери, линеарни системи како и прецизни компоненти за автомобилската индустрија кај моторите, менувачите и погоните насекаде низ светот.

Веќе 60 години, брендот INA се залага за примена на креативни решенија како и за врвна инженерска и производствена експертиза кај клиентите на компанијата.

Ina Fag

Наша Понуда
  • лагер за тркала
  • сетови за ребрасти
  • лагер затегачи
  • сетови за квачила
  • ременици за алтернатор
  • ременици за радилица
  • ролери
  • друк лагер
fag-pic-1

ina-pic-1