Magneti Marelli

Италијанската фирма Magneti Marelli која е во сопственост на групацијата Fiat, посветена е на развој и производство на најсовремени механички и електронски системи и делови за автомобилската индустрија.

Фирмата датира уште од 1919 година, кога изработувале магнети за палење на бензински мотори. Денеска Magneti Marelli произведува цели системи за палење, делови за предница, разладни системи, амортизери и други автомобилски компоненти.

Поради големото искуство во производството на оригинални делови за прво вградување, обезбедува висок квалитет кај своите производи.

Magneti Marelli

Наша Понуда
 • амортизери
 • електрични пумпи
 • водни пумпи
 • лагер затегачи
 • кабли за свеќички
 • термостати
 • бомбини
 • затегачи
 • сијалици
 • греачи
 • акумулатори
 • метлици
 • EGR вентили
 • сервисна опрема