Mannol

Маслото Mannol претставува квалитетно масло директно од производителот кој е во иделаен  сооднос меѓу квалитетот и цената.

Поради искуството и експертизата Маслото Mannol успешно се дистрибуира во 92 земји на 5 континенти. Mannol нуди широка палета на стандардни и специјални лубриканти.

Модерното и уникатно пакување, брзиот рок на испорака и ОЕМ спецификација (прво вградување) одобрена од страна на ЕУ за квалитет само ја надополнува сликата за успешност.

Со производствен капацитет од 400 тони лубриканти дневно, уште од 1993 година го обезбедуваме успехот на нашите партнери.

Mannol

Наша Понуда
  • Моторни масла
  • Антифриз
  • Адитиви
  • Менувачки масла
  • Масла за пренос