Monroe

MONROE е незапирлив кога се работи за унапредување на безбедноста на патиштата со помош на новите технологии, но и со помош на веќе постоечките технологии на MONROE амортизерите.

MONROE амортизерите спаѓаат во топ 3 брендови на светскиот пазар за амортизери. Компанијата MONROE една од најпочитуваните брендови во индустријата за автомобили и комерцијални возила, во 2016 година ја прослави својата 100-годишнина.

Monroe

Наша Понуда
  • aмортизери
  • јабучици
  • спони
  • стабилизатори
  • рамења
  • вилушки