NTN SNR

 

 

NTN SNR e лидер за прецизно инженерство. NTN SNR е француски бренд кој дизајнира, развива и произведува резервни делови, иновациите се во срцето на оваа фирма. NTN-SNR е водечки играч во автомобилскиот свет, поголемиот дел од возилата во Европа денес се опремени со технологијата на NTN-SNR.

NTN SNR

Наша Понуда
  • гума-метал делови
  • лагер за тркала
  • сетови за ребрасти
  • затегачи
  • ременици за алтернатор
  • ременици за радилица

gfx-ntn-snr-image-2