Quick Steer

Quick Steer обезбедува компактен и економичен опсег на делови за најчесто заменетите компоненти за управување и за суспензија.

Опсегот на производи е специјално дизајниран за широк избор на возила, каде што потрошувачите се почувствителни на трошоците за сервисирање и одржување, поради возраста на автомобилот, неговата ниска пазарна вредност.

Асортиманот на производите на Quick Steer се фокусира на популарните брендови, вклучувајќи ги Фолксваген, Сеат, Шкода, Фиат, Пежо, Опел и Рено и др.

Quick Steer

Наша Понуда
  • јабучици
  • спони
  • стабилизатори
  • рамења
  • вилушки
  • буфери