Textar

Користејќи најсовремена технологија во изработка на сопирачки, Textar сопирачките се прецизно изработени да обезбедат максимална безбедност, функционалност и комфор.

Овој бескомпромисен пристап е главна карактеристина на фирмата повеќе од 100 години.

Со повеќе од 135 години искуство во индустријата за кочиони материјали, Textar се вбројува меѓу најголемите производители на сопирачки за патнички автомобили и комерцијални возила и уживаат доверба од страна на најголемите брендови од автомобилскиот, индустрискиот и железничкиот сектор  за овозможување на ефикасни, сигурни и безбедни кочиони решенија.

А тоа е причината поради која Textar и до ден денес останува партнер од доверба кај водечките производители на возила во светот.

Textar

Наша Понуда
  • Кабли за плочки
  • Диск Плочки
  • Дискови
  • Гуртни