Topran

topran 1

Hans Pries е независна семејна фирма со 180 вработени, основана во 1954 година. Hans Pries, под брендот Topran, нуди широк спектар на производи кои им се веднаш достапни на клиентите. Во својот асортиман Hans Pries нуди производи за VW, Audi, Seat и Skoda.

Сите производи од програмата на Hans Pries се претходно проверени од тим на искусни експерти.

Topran

Наша Понуда
 • автомати и регулатори
 • разделници за вода
 • црева за вода
 • црева за глицерин
 • садови за вода
 • зглобови
 • гума-метал делови
 • механизми за прозор
 • сајли за квачило
 • сајли за рачна
 • главчини
 • лагер за тркала
hans_pries