Lemförder

lemforder-logo

Поради тоа што деловите за врзување се сигурносни уреди на секое возило, Lemförder деловите се дизајнираат, произведуваат и монтираат со посебно внимание.

Lemförder деловите за врзување се исклучително безбедни и доверливи, па и најлуксузните произведувачи на автомобили ги користат во прво вградување, со што се потврдува високиот квалитет на производите.

Освен деловите за врзување, Lemförder во автоиндустријата е почитуван и поради производството на гума – метал призводи од врвен квалитет.

Lemförder

Наша Понуда
  • јабучици
  • спони
  • стабилизатори
  • рамења и виљушки
  • гума-метал делови
lemforder-pic-1