Кариера

Крис и Том е фирма која верува дека човечките ресурси се главниот фактор за остварување на нашите цели. Дел од нашата мисија е на нашите вработени да им овозможиме сигурна и пријатна работна средина и можности за професионален и личен развој. Ги претпочитаме стручноста, комуникативноста, љубезноста, одговорноста, домаќинското работење, соработката, колегијалноста, лојалноста.

Ако сакате да конкурирате за работа во Крис и Том Скопје, испратете ни ја Вашата биографија на e-mail: smetkovodstvo@krisitom.com.mk