Контакт

Доколку имате некое прашање или сте заинтересирани, слободно пополнете ја формата или контактирајтене на наведените телефонски броеви.

Име

Email

Вашата порака


Информации за контакт

mapМА Ченто 13 1000 Скопје Македонија

phone02 520 60 20

phone02 311 95 58

phone02 253 37 03

emailcontact@krisitom.com.mk

skypekrisitom.avtodelovi1

 

mapул Шидска Бр 2 Ѓорче Петров

phone02 203 06 00

phone076 271 811

 

mapул Првомајска бр.20

phone02/2455 658

phone078 418 279

Работно време

Секој ден

phone08:00 do 17:00

Сабота

phone08:30 do 14:30