Нов продажен објект Чаир

Со цел да се доближи до дел од комитентите Крис и Том на 23 Јануари 2019 отвори  подружница во населбата Чаир.

ул Џон Кенеди бр.11

На главната улица Џон Кенеди спроти школото Цветан Димов до сервис Спасе

phone02/2642-277

phone075/240-144

Uncategorized0 comments