Новости

Проширен асортиман со плочки Metelli

Проширен асортиман со плочки Metelli.

metelliGraf

Uncategorized0 comments

Продажна Акција Филтрон

Крис и Том во соработка со ФИЛТРОН организираат голема летна акција на филтери во период од 01.05.2014 до 31.07.2014 година – Купи ФИЛТРОН филтери и освои награда…

K&T akcija flaer 1va str gotovK&T-akcija-flaer-2ra-str-gotov2

Uncategorized0 comments

Моторни масла MANNOL

Крис и Том започна со увоз и дистрибуција на европскиот бренд на моторни масла  Mannol.

Повеќе информации на www.Mannol.de.

logo-mannol

Uncategorized0 comments

Продажна акција Филтрон

Крис и Том во соработка со FILTRON организираат есенска акција

на филтери во период од 14.10.2013 – 14.12.2013

-Купи FILTRON филтери и освои награда-

page1 page2

Uncategorized0 comments

Group Auto членство

Од 1 Јуни 2013 година Крис и Том е член на респектабилната групација Group Auto во која членуваат 1270 дистибутери на авто делови од целиот свет.

Подржувачи на оваа групација се повеќето од најквалитените светски производители на авто делови како ZF, Federal Mogul, Continetal, Schaeffler Group итн.

268163647_640

Uncategorized0 comments

Навак 11/12 април

На покана на реномираниот производител  SACHS претставниците на Крис и Том заедно со своите партнери од цела држава учествуваа на едукативен технички тренинг орагнизран под наслов  „Ултимативни Перформанси“ во центарот Навак во близина на Белград.

Учесниците поминаа обука составена од 3 модула на теми:

-Пливачки замаец

-Влијанието на неисправните амортизери врз безбедноста при возењето-практичен дел, со професионални возачи од Германија и Србија

-Влијанието на надворешни дефекти (дизни, алансер, батерија) на пливачкиот замаец

На крајот најголемите ентузијасти имаа прилика да искусат вистинско тркачко искуство.

Uncategorized0 comments

Вести

Крис и Том настојувајќи постојано да го зголеми својот асортиман од 1 Ноември 2012 год. започна со увоз на реномираниот италијански бренд Metelli.

Од широкиот асортиман на овој бренд во Крис и Том достапни ви се Metelli зглобови и Metelli водни пумпи за сите европски возила.

Од 1 Декември 2012 год. Крис и Том започна соработка со корпорацијата Continental, притоа вклучувајќи ги ремените од брендот ContiTech во својата програма.

Uncategorized0 comments