Новости

Вести

Крис и Том настојувајќи постојано да го зголеми својот асортиман од 1 Ноември 2012 год. започна со увоз на реномираниот италијански бренд Metelli.

Од широкиот асортиман на овој бренд во Крис и Том достапни ви се Metelli зглобови и Metelli водни пумпи за сите европски возила.

Од 1 Декември 2012 год. Крис и Том започна соработка со корпорацијата Continental, притоа вклучувајќи ги ремените од брендот ContiTech во својата програма.

Uncategorized0 comments

Одржан семинар

На ден 01.02.2011 ( во Битола ) и на ден 02.02.2011 ( во Скопје ) фирмата ZF services во соработка со Крис и Том одржа техничка обука –Семинар со тема ZMS замајци : нивна примена , технички карактеристики и откривање на дефекти кај истите.

На семинарот присуствуваа преку шеесетина комитенти и сервисери од цела Македонија..

 

zf2
zf3
zf1

Uncategorized0 comments