Продавници

Магацин и продавница Ченто

mapМА Ченто 13 1000 Скопје Македонија

phone02 520 60 20

phone02 311 95 58

phone02 253 37 03

emailcontact@krisitom.com.mk

skypekrisitom.avtodelovi1

Магацин и продавница Ѓорче Петров

mapул Шидска Бр 2 Ѓорче Петров

(100 метри после кружниот  ток – спроти Тинех маркетот).

phone02 203 06 00

phone076 271 811

 

Магацин и продавница Кисела Вода

mapул Првомајска бр.20

(Од семафорите кај Цементара кон Пинтија после 600 метри во зградата на Церес од десна страна).

phone02/2455 658

phone078 418 279

 

Магацин и продавница Чаир

gfx-kit-store-car-6

map

ул Џон Кенеди бр.11

На главната улица Џон Кенеди спроти школото Цветан Димов до сервис Спасе

phone02/2642-277

phone075/240-144